Юний кухар

 

Короткострокові курси юних кухарів допоможуть ознайомитися з однією з найперспективніших спеціальностей на ринку праці, а також із організацією діяльності закладів ресторанного господарства. Відбудеться знайомство як із традиційною, так і з українською національною кухнями, а також із різноманітними стравами народів світу. Слухачі отримують знання та навички з контролю виробництва харчової продукції та надання послуг у закладах ресторанного господарства, а також із користування прикладним комп’ютерним програмним забезпеченням виробництв харчової промисловості.

Ти за якісне харчування себе, своїх друзів і взагалі всього людства!? Тоді обирай фах технолога харчування та організатора ресторанного бізнесу!

Викладачі: проф. М.М. Калакура, доц. О.В. Щирська, ст. викл. О.Б. Любенок.